Izjava o zaštiti podataka / podataka

Zuständige Aufsichtsbehörde für die Tätigkeit nach § 34c GewO:
Industrie- und Handelskammer (IHK) Schwarzwald-Baar-Heuberg
Romäusring 4 · 78050 Villingen-Schwenningen

 

Urednik i osoba odgovorna za sadržaj prema § 6 MDStV i § 6 TDS:

MD Hausverwaltung & Immobilien GmbH

Gesellschafterin/Geschäftsführerin: Danijela Neducic, Haus- und Grundstücksfachverwalterin (IMI) 

Rottweiler Str. 56, 78056 Villingen-Schwenningen 

Telefon: 07720/99 24 99 4

Telefax: 07720/809782

E-Mail: kroatische-perlen@t-online.de

Sitz Villingen-Schwenningen

Registergericht Freiburg, HGA 727148

Geschäftsführerin: Danijela Neducic

PDV-ID: DE353680770

Porezni broj: 22105/74162

Operator ne preuzima odgovornost za aktualnost, ispravnost, cjelovitost ili kvalitetu pruženih informacija. Zahtjevi za odgovornost prema operateru koji se odnose na materijalnu ili nematerijalnu štetu uzrokovanu uporabom ili nekorištenjem predstavljenih podataka u osnovi su isključeni.

 

ZAŠTITA PODATAKA

Odgovorno tijelo u smislu zakona o zaštiti podataka, posebno Opće uredbe EU o zaštiti podataka (GDPR), je:

MD Upravljanje nekretninama i nekretninama
Danijela Nedučić
Rottweiler Str.56
78056 VS-Schwenningen

Tel: 07720/9924994

Faks: 07720/809782

haus-md@t-online.de

 

Vaša prava kao subjekta podataka

U bilo kojem trenutku možete ostvariti sljedeća prava koristeći podatke za kontakt našeg službenika za zaštitu podataka:

  • Podaci o vašim podacima koje smo pohranili i njihova obrada,

  • Ispravljanje netočnih osobnih podataka,

  • Brisanje vaših podataka koje smo pohranili,

  • Ograničenje obrade podataka ako još uvijek ne smijemo izbrisati vaše podatke zbog zakonskih obveza,

  • Prigovor na obradu vaših podataka od strane nas i

  • Prijenos podataka, pod uvjetom da ste pristali na obradu podataka ili ste s nama sklopili ugovor.

Ako ste nam dali svoj pristanak, možete ga opozvati u bilo kojem trenutku s učinkom za budućnost.

U bilo kojem trenutku možete se obratiti prigovoru nadležnom nadzornom tijelu. Vaše nadležno nadzorno tijelo ovisi o saveznoj državi vašeg prebivališta, vašem poslu ili navodnom kršenju zakona. Popis nadzornih tijela (za nejavno područje) s adresama može se naći na: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html .

Svrha obrade podataka od strane odgovornog tijela i trećih strana

Vaše osobne podatke obrađujemo samo u svrhe navedene u ovoj izjavi o zaštiti podataka. Prijenos vaših osobnih podataka trećim stranama u druge svrhe osim navedenih ne događa se. Vaše osobne podatke prosljeđujemo trećim stranama samo ako:

  • Dali ste svoj izričiti pristanak

  • obrada je potrebna za obradu ugovora s vama,

  • obrada je potrebna da bi se ispunila zakonska obveza,

Obrada je nužna radi zaštite legitimnih interesa i nema razloga pretpostaviti da imate prevladavajući legitimni interes da ne otkrijete svoje podatke.

Brisanje ili blokiranje podataka

Pridržavamo se načela izbjegavanja podataka i ekonomičnosti podataka. Stoga vaše osobne podatke pohranjujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za postizanje ovdje spomenutih svrha ili kako je predviđeno raznim rokovima čuvanja predviđenim zakonom. Nakon odgovarajuće svrhe ili isteka ovih rokova, odgovarajući podaci bit će rutinski blokirani ili izbrisani u skladu sa zakonskim odredbama.

Prikupljanje općih informacija kada posjetite našu web stranicu

Kada pristupite našem web mjestu, podaci općenite prirode automatski se bilježe pomoću kolačića. Te informacije (datoteke dnevnika poslužitelja) uključuju, na primjer, vrstu web preglednika, operativni sustav koji se koristi, naziv domene vašeg davatelja internetskih usluga i slično. Ovo su isključivo podaci koji ne dopuštaju donošenje zaključaka o vašoj osobi.

Ovi su podaci tehnički potrebni za ispravnu isporuku sadržaja web mjesta koji ste zatražili i obvezni su prilikom korištenja interneta. Oni se posebno obrađuju u sljedeće svrhe:

  • Osiguravajući bez problema povezivanje s web mjestom,

  • Osiguravajući nesmetano korištenje naše web stranice,

  • Procjena sigurnosti i stabilnosti sustava, kao i

  • u daljnje administrativne svrhe.

Obrada vaših osobnih podataka temelji se na našem legitimnom interesu iz gore spomenutih svrha prikupljanja podataka. Ne koristimo vaše podatke za donošenje zaključaka o vama osobno. Primatelj podataka samo je odgovorno tijelo i, ako je potrebno, obrađivač.

Anonimne informacije ove vrste možemo statistički procijeniti kako bismo optimizirali našu web stranicu i tehnologiju koja stoji iza nje.

SSL šifriranje

Kako bismo zaštitili sigurnost vaših podataka tijekom prijenosa, koristimo najsuvremenije metode šifriranja (npr. SSL) putem HTTPS-a.

Kontakt obrazac

Ako nas kontaktirate s bilo kakvim pitanjima e-poštom ili kontakt obrascem, dajte nam svoj dobrovoljni pristanak u svrhu kontaktiranja. Za to je potrebna valjana adresa e-pošte. To se koristi za dodjeljivanje zahtjeva i odgovor na njega. Specifikacija daljnjih podataka nije obavezna. Podaci koje navedete pohranit će se u svrhu obrade zahtjeva i mogućih daljnjih pitanja. Nakon što se riješi vaš zahtjev, osobni podaci automatski će se izbrisati.

Promjena naših propisa o zaštiti podataka

Zadržavamo pravo prilagoditi ovu izjavu o zaštiti podataka tako da uvijek bude u skladu s važećim zakonskim zahtjevima ili primijeniti promjene naših usluga u izjavi o zaštiti podataka, npr. Prilikom uvođenja novih usluga. Nova izjava o zaštiti podataka tada će se primijeniti na vaš sljedeći posjet.

Pitanja službeniku za zaštitu podataka

Ako imate bilo kakvih pitanja o zaštiti podataka, pošaljite nam e-poštu ili izravno kontaktirajte osobu koja je odgovorna za zaštitu podataka u našoj organizaciji:

Gospođa Danijela Nedučić
Rottweiler Str.56
78056 VS-Schwenningen
Tel: 07720/9924994

Izjava o zaštiti podataka kreirana je generatorom deklaracije o zaštiti podataka ActiveMind AG .

kroatische perlen 2 WB 3.png